Reannoirea certificatului gratuit LetsEncrypt

Certificatele gratuite Lets' Encrypt  sunt valide pentru 30 de zile. Sistemul nostru reannoieste automat certificatele gratuite, dar de multe ori din diferite motive tehnice interne sau externe certificatele nu pot fi reannoite automat. In acest caz utilizatorul primeste un mail automat de avertizare in limba engleza despre esecul reannoirii ... Continuare »

14th Ian 2019
Pentru cei care au probbleme de email cu Outlook etc.

Pentru cei care au probbleme de email cu Outlook etc. reamintim ca serverul de mail incoming/outgoing din programele de email trebuie sa fie zeus.labs.ro in loc de mail.numedomeniu.roDaca nu, veti avea warning de securitate cu privire la certificatul SSL al serverului de mail. Aceasta se poate rezolva ori cu acceptarea certificatului si adaugarea ... Continuare »

24th Sep 2018
Am updatat Termenii si condițiile cu Politica de confidențialitate și GDPR

Am updatat Termenii si condițiile de utilizare servicii (contract prestări de servicii) cu un preambul formal și anexa de Politica de confidențialitate și GDPR și am făcut un departament nou pentru tichetele de suport privind această problematică.Termenii și condițiile, cât și Politica de confidențialitate pot fi accesate în meniul ... Continuare »

26th MaI 2018
HTTPS la Webmail.domeniultau.ro, este nevoie de regenerarea certificatului

Daca in loc de webmail.leveleim.eu ai folosit până acum webmail.domeniultau.ro, poate că nu intra pagina de webmail sau funcționează incorect.Rezolvare: intră în panelul de control Plesk, Letsencrypt, Renew. Webmailul să fie bifat.Sau deschide un tichet de asistență.Cauza problemei: am implementat HTTPS forțat (nu mai funcționează ... Continuare »

13th MaI 2018